Дачо, половинката на попфолк перлата е предложен за изгонване във Вип-брадър. Гостът на шоуто Румен Луканов предложи на номинация и медицинската сестра Кристияна Вълчева, за да види как ще справят съквартирантите в къщата, когато няма кой да им готви.
Другите трима номинирани бяха определени от победителката в седмичната битка - Софи Маринова. Тя посочи Емил Кошлуков, Тодор Славков и Саша Антунович, като хората, на които най-малко държи в къщата.
Дамите в Къщата на Вип-брадър събраха по-голяма сума за дарения от тази на мъжете и така отборът им се спаси от номинации.
Снощи стартира и „Голямата уста” с водеща Камелия. Девствената водеща коментира със себеседниците си живота на Тодор Славков в Къщата. Тя влезе за малко в Къщата, за да предостави роклята, направена от Божидара за сестра й Ивайла Бакалова, тъй като успя да я продаде срещу 400 лева, които ще бъдат внесени за изоставените деца с таланти. Там Камелия веднага бе заобиколена от Тодор Славков, който чака с нетърпение следващото й посещение, което ще е за няколко дни. Един от гостите на Голямата уста Любен Дилов син сподели пред Камелия, че се познава отдавна със скандалната Мис-2009 Антония Петрова. Миската била част от партия Гергьовден. /БЛИЦ