Певицата Рут Колева отново пусна пиперливия си език в действие. Този път тя успя да разплаче продавачка в столичен бутик. Свидетел на случката пък стана столичанка с добро образование и успешна кариера, научи HotArena.

„С Рут се засякохме в един магазин. Изживяваше се като световна звезда и правеше продавачката луда. Наричаше я тъпа чалгарка“, разказва за столичен вестник Мая Недялкова. 

Тя влязла случайно в бутика. Точно тогава продавачката казвала на певицата, че не е размер S, а M. Това вбесило Рут и тя се разкрещяла.

„Изчаках няколко минути. Реших, че става дума за размяната на няколко реплики и певицата скоро ще излезе от магазина. Тя обаче продължи да се гаври с момичето, което пък опъна до краен предел моите нерви“,продължава разказа си Мая. Тя й направила бележка, което още повече вбесило певицата. Нарекла клиентката „селянка, без грам език“. 

Тогава Мая не издържала и освен на български, започнала да й говори и на английски език. А за финал я напсувала и на сръбски. Това накарало певицата да млъкне и да напусне бутика.