След като получиха много добри отзиви за първото си видео „Снежни ангели”, което се завъртя в ефира на MTV и VH1 по време на коледните и новогодишните празници, сега тандемът Сабрина Париси-Дона Спанглър изненадват приятно с ново клипче, наречено „Любовни ангели”. То е част от серията им рекламни клипове под надслова „Празнични пожелания” и вече се излъчва в САЩ.
Двете дами продуцират сами „Любовни ангели”, като дори създават дизайна на костюмите и хореографията в клипа. Видеото представлява изключително позитивно послание за любов, тъй като според Дона и Сабрина днес най-важното е хората по света да се обичат и да бъдат сплотени. В клипа отново взимат участие и йоркширският териер, спечелил 27 киноложки изложби по цял свят - Моцарт Долче Синфония, и персийската котка, позната от десетки филм и реклами, Стар Кю.
Клиповете на Дона и Сабрина имат за цел да разпространяват добрите пожелания на двете дами през цялата година и да промотират общото им риалити шоу Socialites90210 (познато още като Luxury Life).
Освен в него, в момента Дона Спанглър участва и в шоу на телевизия „Taff”, тя е бивш модел на „Плейбой” и автор на книгата „Формулата на принцесата”. В Бевърли Хилс е позната като „Барбито на Бевърли Хилс”.
Тази година Сабрина и Дона планират да направят медийно турне, за да промотират съвместните си проекти. Светлана Терзиева, БЛИЦ