Малко след класирането си за финала на българската песен в Евровизия, момичетата от Сахара са готови с нов видеоклип. Те филмираха втория си сингъл „Don’t kiss for money”, песента с която триото впечатли с изпълнението си не само журито на конкурса, но и публиката в залата и пред малките екрани. Тяхното представяне бе стилно и атрактивно, подкрепено със специална хореография заедно с талантливите момчета от брейк формацията Електрик Форс Крю. Продуцентите им от Жокер Медиа харесаха резултата и включиха брейкърите и във видеоклипа.
Екип от корифеи стои зад видеото. Стайлингът е поверен в ръцете на талантливата и авангардна дизайнерка Мира Бъчварова, която няколко месеца проектира и изработва сценичните костюми на Нина, Ивелина и Боряна. Визията на Сахара бе повлияна от актуалните виждания на ексцентричния дизайнер Джон Галиано, изразена в гофрирани прически, силен грим, подчертан със силно изтеглена очна линия и допълнен с умопомрачително дълги мигли. Артистичният грим е дело на Зоран, а за прическите на момичетата специално от Турция си дойде топкоафьорът Адриан Лолов, известен с това, че прави косите на Филип Киркоров, Георги Христов, Силвия Кацарова.
За режисурата на клипа продуцентите на Сахара отново са избраха да работят със Сашо – Среброто, екс Мангасарян, който бе автор и на първия видеоклип – „Strictly for us”. Песента вече се върти по музикалните телевизии.
С видеото си Сахара демонстрират сериозни претенции за класирането си на финала на българската песен за Евровизия. Самочувствието им пораства, когато чуват по Дарик радио Карен Кавалерян - текстописецът с най-много текстове на финали на Евровизия, известен като автор на текстовете на Дима Билан и Ани Лорак. В интервюто Каварелян споменал, че по време на престоя си в България чул песните, които се борят в конкурса и според него песента на Сахара „Don’t kiss for money” е най-подходяща за формата на конкурса и би представила достойно България на финал. /БЛИЦ