Само преди няколко дни първо БЛИЦ публикува снимки на полугола русокоса мадама по бельо, която втрещи софиянци пред храм-паметник „Св. Александър Невски“ дни преди Коледа.  

Вчера пък се разбра коя е тя. Оказва се, че тазгодишната Мис Плеймейт Жанета Осипова е скандализирала обществото с еротичните кадри, заснети пред храма.
 

Жанета още преди дни е споделила в личния си фейсбук профил доста провокативни снимки и видеа от важния ден в живота й.

От фотосите се вижда, че е имало и гости и поп, но той съмнително много прилича на актьора и комик Георги Низамов. На снимка с духовника тя е написала: „Не смятах да го обявявам публично, но вече е факт!!! Аз съм Госпожа! Омъжих се!“.

На едно видеата й се вижда, че й той редом с останалите друса хора.

Освен всичко скандалната булка има и шаферка, а на снимка с нея е написала „Дойде денят!!!!“.Интересно е обаче, че на видеото Жанета Осипова е облечена с булчинска рокля. Кога и защо се е съблякла все още не се знае.И въпреки, че вече е „семейна жена“ скандалната тазгодишна Мис Плеймейт продължава да се разпищолва полугола по столичните заведения. Доказателство за това е видео, което е пускана само преди няколко часа в личния й фейсбук профил.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!