Хапливата бивша водеща Албена Вулева за пореден път закова мъжът на един от основните й опоненти в БИГ Брадър – Никита Джонсън. Албена реши да покаже доста интересна снимка от финала на предаването, където както от jenata.blitz.bg вече писаха тя бе избрала доста странен тоалет, а другите финалистки направо се изложиха с облеклата си.

Вулева сподели общ фотос от финала, но в центъра му бе Боби Ръгбиста, който е половинка на Джонсън.

„... Ужас... Пак се присламчва.... Уонаби семейството...“, написа Вулева над снимката.
 

С безумен кич, тонове грим, голота, затворнически екип с налъми и евтин порно имидж се изложиха жените, прекрачили прага на Big Brother: Most wanted 2018 (СНИМКИ/ВИДЕО)

БЛИЦ уточнява, че уонаби идва от wannabe – англ. жаргон – 1) човек, стремящ се към дадена роля или позиция; 2) човек, който имитира поведение, обичаи или се облича, като друг човек, на когото се възхищава или група, с която иска да се идентифицира; 3) продукт, създаден да имитира качества или характеристики на нещо, 4) желание или стремеж да бъдеш.

Освен всичко е важно да се уточни, че през цялото реалити Вулева водеше ожесточени спорове с Никита, която бе недолюбвана от всички съквартиранти. Щом мъжът й влезе, за да се оправдава спал ли или не със Златка Райкова, Албена подпука и него.