Рапърът DONT, който преди две седмици представи дебютната си песен „Run Run”, е преживял нещо кошмарно през 2014 г., научи репортер на “ШОУ”.  Става участник в побой в дискотека, където го удрят с бутилка в лицето. В резултат се наложило да претърпи две тежки операции, след като няколко дни остава в безсъзнание. Сега има платинен имплант с титанови види, които изграждат лявата му скула.

След като минал през тежкия период, в който бил прикован на болничното легло, депресията го навестила. Депресивните състояния били предизвикани от силните успокоителни, които приемал ежедневно.

Отчаяната съпруга Бри Ван де Камп сподели потресаваща своя СНИМКА! Коварната болест, която я споходи сега е…

Пример е за човек, който може да се изправи след такъв тежък период и да прати депресията на „майната си”.


Роден е на 9 февруари 1997 г. в Русе в нормално средностатистическо семейство. От 2003 г. обаче живее в Италия, където завършва и средното си образование в хуманитарна гимназия. „Човек емигрира с надеждата за по-добро бъдеще”, казва той.

Запалил се по рапа покрай Big Sha (Мишо Шамара – б.а.). Когато е в шести клас, открил италианския и американския рап и този стил започнал да вибрира в съзнанието му непрекъснато. Още като дете се виждал като рап изпълнител и именно това да е неговото поприще, с което ще си вади хляба. „Първоначално започнах да се занимавам с рап на шега, но видях, че нещата започват да се получават”. споделя той.

Има период в живота си, в който се занимава с татуси. При него са си правили татуировки много хора, самият той е целият нашарен, като всеки символ или картинка имат смислово значение за него.

Заради тези еротични СНИМКИ ли застреляха жестоко Мис Багдад?

„Сега съм се концентрирал върху музиката, татуировките останаха на заден план. Татуирах известно време, което много ми допадаше и ми носеше стабилни приходи. Жени съм татуирал на всички места, където можеш да си представиш. Не обичам да татуирам мъже”, споделя той пред репортер на „ШОУ”.
 

С дебютната си песен „Run Run” той заявява, че иска революция в рапа. „Песента разказва преживени ситуации в една компания. Искам да направя революция на рапа в България и да бъде оценен на високо европейско ниво, както този стил във Франция, Италия, Германия”, допълва той. Амбициран е да покаже, че рапът у нас може да има и друго лице, като сам е спонсор на проекта си.
 
Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ"

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!