Много от зрителите и фенове на "Господари на ефира" са силно озадачени от това, че Малин Кръстев няма роля в сериала "Полицаите от края на града". Маги Халваджиян явно е решил да обърне гръб на едно от любимите лица от малкия екран, пише в. "ШОУ".
На всички им прави впечатление, че всички досегашни водещи на шоуто, а именно - Димитър Рачков, Васил Василев - Зуека, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев - Геро, че дори и Ненчо Балабанов, са част от последния проект на Маги Халваджиян.

Интересно е защо Кръстев не е сред избраните от продуцента и този въпрос тормози много от зрителите. Според някои от тях, Малин е доста скучен образ, а според други просто е прекалено зает с различни постановки в театъра и най-вероятно самият той е отказал да бъде част от проекта заради тежкия си график.

Истината не е ясна, но в сериала участват купища родни звезди. Освен вече изброените, зрителите могат да се насладят на играта на Стефания Колева, Албена Михова, Красимир Ранков, Александра Раева, Кристиян Милатинов и още много други.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!