На мястото на Антон Стефанов трябваше да е Сашка Васева според броя на лайковете от зрителите на ВИП Брадър, алармират наблюдателни фенове на шоуто, пише "ШОУ".
Изчисленията на броя лайкове в страницата определящи зрителския избор показват, че Антон Стефанов е имал с цели 3120 лайка по-малко от Сашка Васева.

„Защо Биг Брадър подмени вота за Антон Стефанов, това се вижда и сега на стената на зрителите – Сашка и Цуни имат повече гласове в отговор на въпроса кой трябва да напусне Къщата“, гласи един от коментарите в страницата на шоуто. „Редно е да не се измиват ръцете със зрителския вот-щом той не се зачита“, пише още в коментара. 

Въпросът кога зрителският вот се превръща в определящ фактор за развоя на събитията в най-известната къща у нас, засега остава отворен.

Предстоят още немалко елиминации, които със сигурност ще внесат яснота по тази тема.

По традиция почти във всяко едно шоу у нас започва да се говори за нагласен развой, грешни изчисления, лансирани играчи. Още в началото на шоуто бе тиражирана информация, че Тото е един от възможните победители, нещо което и водещият Ники Кънчев намекна в началото.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!