Британската сексбомба Кати Прайс-Джордан може съвсем скоро да стане горда майка на българче. В откровено онлайн интервю тя разкри, че се опитва да осинови дете от чужбина, както беше обявила преди няколко години, съобщава „България днес”.
Както е известно, Джордан изрази желание да вземе дете от български дом през 2009-а. Причината бе покъртителният филм на Би Би Си за българските сирачета. Още тогава британката се зарекла да помогне.
 

„Искам да помогна на някое дете от България да има по-добър живот. Филмът, който гледах, ме развълнува до сълзи. Толкова много деца се раждат с увреждания и е трудно да намерят приемни родители, защото никой не ги иска. Ето защо обсъдихме с адвокат възможността да осиновим дете от чужбина”, заяви тогава Кати Прайс.
 

Намеренията й бяха осуетени заради развода й с Питър Андре. Крахът в брака им настъпи малко след като тя се зарече да приюти българче в семейството им.
Явно Джордан не е забравила намерението си, а само го е отложила във времето. В момента тя е щастливо женена за Киърън Хейлър. От брака си с него тя има две деца, а от предишните си връзки още три. Сега е решила да увеличи бройката им на шест.
 
Кати Прайс сподели, че вече е стартирала правния процес, за да предложи дом на дете от друга държава. Засега не пожела да разкрие от коя, но намекна, че е същата, за която е говорила преди. Тоест България. В момента цицорестата мадама и съпругът й чакат да бъдат интервюирани от британска агенция за осиновяване. Ако издържат теста, ще получат право да кандидатстват за вземането на нов член на многолюдното си семейство.
 
„Искам да имам още деца, но мисля, че следващото ще е осиновено”, разкри сексбомбата. „Стартираха процес за осиновяване на дете от чужбина, така че стискайте палци. Всичко трябва да се направи напълно законно и вече поех по този път. Трябва да се направят всички проверки. Чакаме да бъдем интервюирани от агенцията за осиновяване. Винаги съм казвала, че ще се радвам да взема сираче, и чувствам, че сега е точното време да го направя”.
 
Тя не смята, че взимането на още едно дете ще е проблем за нейните пет. 38-годишният бивш еротичен модел сподели, че не желае да ражда повече. „Не искам повече да раждам, чувствам се като машина за бебета. Винаги съм смятала, че ако имам финансовата възможност, любовта и подкрепата, е по-добре да дам на едно дете живот и дом, отколкото да го оставя да умре”.
 
Кати роди първото си дете през 2002 г., а най-малкото през 2014. Звездата смята, че тялото й вече се нуждае от почивка и затова смята да спре със забременяването. Ако всичко по процедурата по осиновяване мине добре, Прайс ще стане майка за шести път.
 

От връзката си с бившия футболист на "Манчестър Юнайтед" Дуайт Йорк има 14-годишен син Харви, който е сляп и аутист. От брака си с Питър Андре - момченце Джуниър (11) и дъщеричка Принцес (9), а от последния си съпруг Кийран Хейлър още две хлапета - Джет (3) и Бъни (2).
 
Джордан има два развода зад гърба си преди брака с настоящия й мъж. За първи път се жени за певеца Питър Андре през 2005 г. Само четири години по-късно двамата се развеждат и доскоро бяха в открита война. Съпруг номер 2 е ММА боецът Алекс Рийд. Бракът с него продължава само година. Със сегашния й съпруг са семейство от 2013-а.
 
Джордан е известна и с афинитета си към футболисти. През леглото й са минали Дуайт Йорк, Теди Шерингам, Анди Коул, Райън Гигс и др.
Личното й богатство се оценява на близо 50 млн. паунда.
 
Само преди няколко месеца сексбомбата се подложи на седмата операция на бюста си. 38-годишният модел прекара последните 20 години в опити да усъвършенства своите цици, а последното й лягане под ножа беше в клиника в Белгия в началото на лятото.
 
Кати се вманиачава на тема силиконови гърди, когато е на 18. Миналата година тя отстрани своите доста големи импланти и намали гърдите си с няколко размера. През април тя дори предложи на търг старите си импланти за сумата от 1 млн. паунда, но не е ясно дали някой се е заинтригувал от офертата. При последната интервенция Джордан отново увеличи бюста си.