Поп сензацията DARA ще бъде гост-звезда в предстоящите епизоди на романтичната комедия "Ние, нашите и вашите". Месец след премиерата на новия й сингъл "Родена такава", който вече има над 4 милиона гледания онлайн, тя ще участва в сериала като себе си, а поводът ще бъде изненада на училищния концерт, за който се готви и Ека. 

По време на участието си в телевизионната продукция DARA ще изпее най-излъчваната българска песен за 2016 година "К‘во не чу", а снимачният ден с нея този четвъртък в Paradise Center е отворен за всички фенове на сериала и на младата звезда. "Всички желаещи да видят как се снима сериал или искат да чуят изпълнението на DARA на живо са добре дошли", казва Димитър Гочев, продуцент и режисьор. "Освен с музика, винаги съм мечтала да се занимавам и с актьорско майсторство и много се радвам, че ще участвам в сериала. Следя го от самото начало и нямам търпение да се срещна с актьорите и феновете на снимачната площадка", разказва DARA.

Тази седмица в сряда и четвъртък в романтичната комедия "Ние, нашите и вашите" зрителите ще видят промененото отношение на Христо към Иво заради теста, Зорко ще се притесни заради откриването на нова кръчма в квартала, Деси ще стане гадже с Кристиян, Ека ще срещне Мартин, Лили ще замине за Лондон, а баба Марго ще натрови всички с гъбена супа.

Какво ще се случи с кръчмата на Зорко? Как ще реагира Мартин, когато разбере, че Деси е гадже с Кристиян? Кои от семейство Иванови ще се натровят с гъбите на баба Марко? Не пропускайте новите епизоди на "Ние, нашите и вашите".