Бившият продуцент на Анелия, Гергана, Малина, Емилия Тодор Димитров-Токича напуснал фирма "Пайнер". След като дълги години продуцираше съвместно с димитровградския гигант, той се е оттеглил. Токича създаде Pro Music, която бе дъщерна на "Пайнер". Първата, която се раздели с него бе Малина, но Емилия я замести. След това напусна Анелия, която преди година премина само към "Пайнер".
Последва я Емилия и последна Гергана прекрати работа с композитора.
Днес Токича има нова самостоятелна фирма. Договор с нея е подписала сладката Шанел от "Мюзик Айдъл 2". Музикантът има за цел да събере в каталога си още няколко имена и да създаде телевизия, съобщава Svetsko. com.

Дали проектът ще се осъществи? Специалистите прогнозират, че неговата съдба ще е подобна с тази на Стефан Статев (написал първия хит на Ивана "100 патрона"), който като се раздели с "Пайнер" направи фирма "Атлантик мюзик". Днес не съществува или поне няма дейност. Доби от "Пантерите" също създаде компания. В каталога и бяха Виолета (единствената, която продължи след това), Спасителките и др. В момента тя се занимава с друго. /БЛИЦ