Вече са ясни първите двойки, които ще вземат участие в първия сезон на „Размяна на съпруги” в България.
Въпреки че кастингите продължават, продуцентите решиха, че имат достатъчно интересни двойки, за да започнат снимки. „Преценихме, че имаме сили да правим паралелно и двете неща – кастинг и снимки. Дори смятам, че със започването на снимачния процес оптимизираме кастинга, защото така ще имаме ясна представа какво се случва реално по време на снимки”, споделя Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.

Два екипа следят живота на разменените съпруги и респективно на „новите” им семейства.

„Следим как се развиват нещата и на двете места и как реагират съпругите и останалите членове на „новите” семейства. Аз следя развитието паралелно и в двете къщи, което означава, че през по-голямата част от времето съм в колата, но няма как!”, споделя Станислав Тодоров – Роги, режисьор на формата.

Екипът, работещ по снимките наброява над 50 човека. Във всяка къща е в продължение на 8 дни, колкото трае една размяна, се снима средно по 18 часа в денонощието.

„Снимките на този формат са различни от всичко, снимано досега в България. За първи път хора допускат камери в домовете си за толкова дълго време и е наша задача екипът да работи така, че да стане част от семейството за времето, в което продължава заснемането. От друга страна трябва да останем незабелязани и да не се „намесваме” в ежедневието, което е една доста трудна задача”, допълва Роги.

137 км. делят двете семейства, участващи в първата размяна. Но тя не се състои само в това – едното семейство участва, защото съпрузите се определят като работохолици и „Размяна на съпруги” ще промени много ритъма, в който са влезли. Другите участници приемат предаването като начин да проверят себе си и дали биха могли да се справят в други условия.

Заедно със снимките продължават и кастингите. До момента са се записали 1467 двойки. От тях екипът се е срещнал с близо 500.

„Продължаваме да се срещаме с двойки и прави впечатление, че желаещите да участват стават все по-разкрепостени. На последния ни кастинг през миналата седмица имахме двойка, която сподели, че са привърженици на свободната връзка и не се притесняват да се снимат голи. Жената дори се съблече чисто гола пред екипа, за да докаже разкрепостеността си”, разказва Стойчо Керев. / БЛИЦ