Отношенията между Джони Деп и Амбър Сърд никога не биха могли да са за пример. Дори и след развода, тя обвинява актьора, че той хвърлил телефона в лицето й, и дори и показал снимка на разбитото й око. Звездата от "Карибски пирати" не й остана длъжен и заведе насрещен иск, като каза, че това го е направилата самата Амбър, а не той.

 

Сега Деп казва, че Амбър жестоко се е шегувала с него неведнъж пред приятелите им. Актьорът закъснява с два часа за парти в чест на 30-ия си рожден ден през 2016 г. Избухва скандал и Деп напуска техния мезонет в Лос Анджелис. За отмъщение момичето омазва жилището с изпражненията си. Според психолози, това е довело до разпадането на техния брак, пише The Mirror.

Снимка © Социална мрежа

Момичето обаче казва, че тази гадост е оставена от нейния териер, наречен Boo. Според приятели на актрисата, кучето просто има проблеми с червата и не може да бъде обвинявано.

Снимка © Социална мрежа
"Това беше невинно нещо - каквото правят всички животни. Нямаме какво повече да кажем. Г-жа Хърд няма да се занимава с тези глупости"

 

Снимка © Социална мрежа

Но икономката на актьора предполага, че намерените изпражнения са прекалено големи за това куче. Източник, близък до Деп, заяви, че има снимки, които могат да го докажат.


Превод и редакция: БЛИЦ