Новата седмица носи малки радости, напрегнати моменти и ярки разочарования за героите от "София – Ден и Нощ" във вторник, в четвъртък и петък.
В една много приятна и забавна вечер, Стела е арестувана за ужас на своите приятели. Сестрата на Дани е шокирана и не може да си обясни, какво се случва. Защо се стига до арест, как ще се развие опасната ситуация и каква е причината полицията да задържи Стела за разпит?
Опасност надушва и Митко, който е силно притеснен за своя приятел Боби. Бащата на квартирата е разклатен емоционално след предателството на Ася, но решава да загърби депресията и да се отдаде на щур ергенски живот.


Митко обаче се притеснява, че заради нараненото си достойнство Боби започва да прекалява с приключенията и тръгва по съмнителен път, доверявайки се на неподходящи хора. Дали това наистина е така или Митко гледа прекалено негативно заради собствено си разочарование? И как ще се отрази това на приятелството им?

Мечти и надежди имат най-вече Симона и Асен. Двамата с радост чакат датата за интервю в Американското посолство и се надяват като за начало подаването на документи за виза да мине гладко. Как ще се развият нещата и по какъв начин една чиста случайност ще промени напълно хода на събитията?