„ШОУ” разкрива ексклузивно третия участник в рейтинговото шоу „Фермата”, което ще стартира в средата на септември в ефира на Би Ти Ви. Красавицата стана популярна с коронясването й като „Мис Плеймейт”, както и с любовната авантюра с рапъра Криско. Последваха редица скандали с нейното име, дори влезе в словесна война с пластичния хирург д-р Енчев.
Капчикова не си поплюва и не остава длъжна на никого. Ще им бъде трудно на останали участници, ако гледат на нея просто като на плеймейтка. Тя не спада в тази класификация и изненадва с остър ум, хитрост и откровеност. Ето какво сподели тя пред наш репортер:
 
 
- Ася, защо реши да участваш във „Фермата”? Имаше ли колебания или веднага се съгласи? Какво най-много те плаши от това участие?
- Фермата е нещo различно и ново за мен – предизвикателство, на което ще се подложа.

Не съм имала колебания за участието си, но определено обмислях решението си. Нямам никакви страхове относно участието си, ще се боря за победа!

- Смяташ ли, че животът във ферма ще ти понесе? Сблъсквала ли си се досега със селския начин на живот?
- Нямам притеснения, мисля че ще се справя с предизвикателствата, които ми предстоят.

Ще ми бъде интересно да се докосна до селския начин на живот, не че не съм го правила като малка. Нямам търпение да доя крави, да храня животните и въобще да се занимавам със селскостопанска работа.

- Ще капризничиш ли на останалите участници, както се очаква от една плеймейтка?
- Аз никога не съм капризничила, не съм такъв тип човек, мъжко момиче съм. За мен, да си придаваш някаква важност, е излишно. С това може би се различвам от досегашните плеймейтки или по-скоро хората очакват от тези момичета да са такива. На мен това нещо ми е чуждо, защото още от малка съм започнала да се издържам, не ме е страх да работя и имам стремеж  да постигам целите си. Да си придаваш някаква важност пред другите е неуместно.

- Какво може да те изнерви и изкара извън релси? Имаш ли някаква стратегия да дразниш конкурентите в предаването?
- Не искам да дразня никого, нямам стратегия относно участието си, а какво би ме изкарало извън релси - не мога да кажа какви ситуации ще се създадат.

- Ако продуцентите вкарат в шоуто бившия ти приятел – рапъра Криско? Какво можем да очакваме от вас?
- Не трябва да имате никакви очаквания!

- Би ли правила секс, знаейки, че те снимат толкова много камери?
- Не бих правила секс пред камерите, за мен това е доста личен момент!

- Говори се, че любовната ви история с Криско е била пиар и ти си имала друг сериозен приятел на име Иван. Каква е истината?
- Имаше любов между нас, а всичко, което се изписа, са пълни глупости!

- В последно време се подвизаваш на морето и разбрах, че си имала инцидент с джет?...
- Да, имах, но се разминах с малко, аз съм доста екстремна личност и обичам бързите скорости!

- Съжаляваш ли, че влезе в светлините на прожекторите и вече си под постоянен “надзор”, всяко твое действие се следи и е подложено на коментари?
- За нищо не съжалявам, аз съм човек с ясна представа за действията и последиците от решенията ми! Понякога ме натоварва заради личното ми пространство, но всеки си носи кръста!
 
Подготви Красимир КРАСИМИРОВ
 Отива на среща с Хю Хефнър

Няколко дни преди да влезе във фермерското шоу, Ася ще замине за Америка. Това е част от наградата й от конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели преди няколко месеца. Там тя получи ВИП покана за партито на създателя на „Плейбой”, озаглавено „Сън в лятна нощ”, в прословутото му имение в Лос Анджелис. Билетът за вечеринката струва близо 3000 долара.


Капчикова пътува на 24 август за Америка, а като се върне още от летището с куфарите влиза в култовото риалити „Фермата”.

Научихме ексклузивно, че дрескодът на партито на Хю Хефнър ще бъде “по нощнички". „Имам големи очаквания за самото парти. Мисля, че ще бъде много интересно, ново и различно за мен. Нямам търпение да се запозная с Хю Хефнър. Надявам се всичко да мине добре, а вие ще гледате много снимки след това”, хвали се чаровната танцьорка. Всъщност за първи път българка има честта да посети имението на Хефнър и Ася има тежката задача да представи страната ни подобаващо. 

Още много прелюбопитни четива може да прочетете само в новия брой на вестник "ШОУ", който вече е на пазара.