Нашумялата британска моделка Кати Прайс остана без розовия си Range Rover. Уникалният автомобил бе изкупен от автокъща, която ще го стегне и лъсне, за да го продаде с печалба.

Търговците очакват цената му да се вдигне над 250% заради известната бивша собственичка.

41-годишната силиконова бомба води бурен живот и непрестанно гастролира в светските хроники, където често е снимана с розовата си кола.

Напоследък обаче Кати Прайс е затънала в дългове и явно това е причината да се раздели със знаменития си Range Rover за 75 000 лири. Той е тунингован изцяло по неин вкус, като е боядисан в специален цвят Барби-розово, а седалките са облечени с розова плюшена тапицерия.

Точно преди година светската „лъвица“ катастрофира леко с джипа си и му строши предната броня. Инцидентът се случил посреднощ след парти за рождения ден на нейния приятел, с който здраво се скарали. Полицията арестува шофьорката заради употреба на алкохол. Преди това тя бе лишена от книжка за половин година заради превишена скорост.


Кати Прайс всъщност притежава не един, а два автомобила Range Rover с розов цвят. Първият е от предишния модел и се предполага, че още е нейна собственост. Тя се е разделила с по-новата кола, чиято цена е и по-висока на пазара втора ръка.
 
Британски медии твърдят, че моделката вече е поръчала следващия си автомобил от същата марка, но трябва да се измъкне от финансовите затруднения, за да го плати. Тя има слабост към високите скорости и към пилоти от моторните спортове.

Една от многобройните й връзки беше с Ралф Шумахер по времето, когато той караше за „Уилямс“ във „Формула 1“.