Единият от синовете на чеченката Марина от „Фермата“ влезе в риалитито, за да успокои майка си след скандала с еротични клипове, в който се забърка тя, и за който БЛИЦ писа. Вратарят на „Вихрен“ Стефано Кунчев прекрачи прага след като дни наред чеченката се мъчеше от въпроса как ще реагират децата й на тайната от миналото й. 
 


След като нашумя покрай предаването, „доброжелатели“ веднага пуснаха клип на Марина, в който тя си разменя ласки с друга жена, а по-късно се оказа, че тя блондинката е снимала еротика дълги години за австрийска телевизия за възрастни. В трогателна изповед миналата седмица чеченката обясни, че това е бил единственият начин да осигурява достатъчно пари за отглеждането на Стефано и брат му Калоян, когато били малки. Марина напуснала мъжа си след серия побои и еротичните клипове издържали нея и децата, без обаче те да знаят за това. 
 


Тази вечер Стефано прегърна майка си и я успокои, че нито той, нито брат му я съдят за миналото, за което разбрали от интернет, когато майка им била вече във „Фермата“. 

„Това са глупости, удари под кръстта. Не е толкова фатално, че да се сдухваш така – не си убила човек. Ти си ни майка, няма как да се отречем от теб. Ние се подкрепяме. Не може от две снимки да се вкарваш в дупки, животът продължава, всеки прави глупости. Дойдох да ти вдъхна кураж и увереност и да продължаваш. Покажеш ли слабост започват да се мъчат да те мачкат“, заяви футболистът. Той спрял брат си да дойде с него и да се покаже по телевизията, тъй като бил по-емоционален и подхвърлянията за майка им щели да го ядосат. 

Синовната обич и подкрепа трогна Марина и тя се преобрази, показвайки воля за победа. Аз съм чеченка все пак, стегна се една от силните претендентки за финала на шоуто. „Това е моето ново начало. От истината по-хубаво нещо няма”, обясни още фермерката, а след като синът й си тръгна 46-годишната жена направи циганско колело от щастие.