Владимир Данаилов се ожени за гаджето си – милионерката Виктория, с изключително скромна церемония в американския град Сарасота, щата Флорида, на брега на Мексиканския залив. Влади сам поискал партито да семпло, без финтифлюшки и излишна показност, пише „Таблоид”.
 

Церемонията мина с църковен брак в гръцката православна църква „Света Барбара” в Сарасота. В този храм силно вярващият Влади пее в църковния хор. Кумът е грък и се казва Николай. Родом е от Серес, но живее в САЩ и се познава с Владо и Виктория от църквата, която посещават заедно. Партито е струвало всичко на всичко малко над 1000 долара, възхищават се приятелите на младоженците, които са гаджета от 2009 г. 
 
Сватбата стана навръх 9 декември, когато Стефан Данаилов отбеляза грандиозно своя 75-и рожден ден с пищна церемония в Народния театър. Ирен Кривошиева сама призна, че сватбата на сина ѝ в САЩ е преминала кротко и без никакви разточителства. Щастливата актриса сподели, че младата снаха е дъщеря на главния прокурор на щата Джорджия.
 
Младоженецът пък смутено призна, че вече работи за бебе. „Досега това не се случваше, защото и двамата с Вики сме вярващи и искахме да се венчаем в църква преди да консумираме любовта си”, обясни синът на Ламбо.
 
По думите му още през пролетта двамата със съпругата му ще гостуват на Ламбо в София. „Много ще се радвам, ако ми родят внуче. А и това е естествено продължение на всяко семейство. Всичко бих дал за сина си и въобще за хората около мен. Вещите не са от значение, когато искаш да зарадваш някого. Цял живот съм се раздавал и така ще е винаги”, не скри радостта си и професорът от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.
 
Щастливият Стефан Данаилов подарил на американската си снаха диамантено кръстче, а на сина си костюми, дрехи, картина и български вина. Ирен Кривошиева пък дарила Владо със собственоръчно нарисувана икона, която правила повече от три месеца. Актрисата и мъжът й Николай се отчели и с ръчно везани покривки за легло, сервизи и бижута за младоженката.