И тази година конкурсът „Мис Плеймейт“ не мина без скандали. Снощи на церемония в столичен клуб за плеймейтка на 2016г., бе избрана брюнетката Маги Бадер.

В това няма никаква изненада, тъй като месец преди конкурса се говореше, че именно Маги ще отнесе короната и прецака останалите 11 участнички. Източник от кухнята на конкурса твърди пред HotArena, че всичко е било нагласено, а бизнесменът Христо Сираков е платил титлата на новата Мис Плеймейт! Защо е била тази щедрост можем да се досетим. 


Според запознати, голяма част от членовете на журито не са били съгласни с избора на мацката, което е създало доста напрежение. Имената на журито се пазеха до последно в тайна, сред тях бяха Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, Джуджи, Мартин Карбовски, Ирина Папазова, Меги Каканашева-Мегз.

Присъствали на събитието разказват, че през цялата вечер Жени Калканджиева и Марта Вачкова почти не са излезли от дамската тоалетна, където са се забавлявали с пудрене на нослетата-тяхно любимо занимание.

Сред гостите в  залата се откроиха миналогодишната носителка на титлата Мис Плеймейт Ася Капчикова, бизнесменът Слави Бинев, плеймейтката Светлана Василева, екс футболистът Славчо Тошев, бизнесдамата Петя Раева и др.