Нова звездна двойка е на път да взриви шоубизнеса у нас. Скандалната силиконка Кристин Каменова, станала популярна с потребителския си кредит за нови гърди и екскурзия до Дубай, от няколко месеца мачка чаршафите с „Мистър София“ Ричард Величков, пише Флагман.бг.

Техен читател е изпратил папарашки снимки как миналия уикенд двамата се натискат в тузарски комплекс на Слънчев бряг.

Искрата между тях пламнала още през май, когато хвърлиха дрехите за съвместна еротична фотосесия. Кристин и Ричард обаче решили да пазят в дълбока тайна връзката си, като и в момента отричат, че са нещо повече от приятели. За целта скандалната силиконка и фитнес треньорът на звездите отскачали почти всеки уикенд до Слънчев бряг, за да се скрият от любопитните погледи на своите познати в столицата. Те дори предпочитали да ходят на плаж във ВИП зоната на затворения комплекс, където отседнали, за да не бъдат на показ.

Причината да крият връзката си била да не загубят част от своите фенове. Двамата смятали, че са много по-вървежни сред аудиторията, ако са „сингъл“. Първоначално шеметната красавица се притеснявала и от реакцията на известния бизнесмен, когото зарязала заради почти два пъти по-младия Ричард. 


До този момент Кристин и Ричард пазеха връзката си в дълбока тайна

Влиятелният бургаски предприемач дори беше готов да сложи край на брака си заради нея, но в крайна сметка решил да се върне при семейството си. 

Въпреки че за пред хората не са заедно, Ричард не спирал да глези новата си любима и да я отрупва със скъпи подаръци. Последният от тях бил особено екстравагантен – първото място на конкурс за красота.

Според мълвата известният бодибилдър броил 5 бона, за да бъде неговата любима коронясана като Best erotic model 2018. За да е сигурен, че победата на силиконката е вързана в кърпа, самият Ричард участвал в журито на конкурса, който се проведе миналия уикенд в популярен нощен клуб в Слънчев бряг.