Таня и Жоро интимно, младата жена признава, че е влюбена.
Снощи в редовния епизод на Big Brother 4, бе излъчен танца Thriller, който участниците подготвяха цяла седмица. Те имаха мисия, да научат танца от едноименната песен на Майкъл Джексън и облечени и гримирани като зомбита, да заснемат клип, водейки се от оригиналната творба. Всички 17 участника се справиха блестящо със задачата, поставена им от Big Brother. Така те спечелиха +70% от седмичния си бюджет и славата на едно от най-добрите и запомнящи се изпълнение на The Thriller от непрофесионалисти. Марти даде всичко от себе си, да влезе в ролята на Майкъл, Таня изигра чудесно неговата приятелка, а грима и играта на останалите зомбита конкурираше страховит филм на ужасите. Танца на съквартирантите може да видите на официалната интернет страница www.bigbrother.bg .
След успешната мисия настроението в къщата е приповдигнато. Всички са щастливи, но и притеснени. Причината- седмицата на Страшния съд, която предстои. Миналият четвъртък, чрез жребий участниците се разделиха на 4 групи -зелени, червени, жълти и сини. От понеделник (27.10) всеки ден по един участник от група ще си тръгва от къщата. Зелената група на Мила, Георги, Умберто и Цветан ще е първата, която ще бъде изпитана от зрителите. Феновете на предаването ще гласуват положително, по този начин събралият най-малко гласове от четиримата ще си тръгне завинаги от шоуто, утре. Във вторник е ред на жълтите, сряда – червени, а сините са в петък.
Мила – не зрящата жена, която се справя перфектно с всички поставени и задачи досега.
Георги – мъжът, около който се завърза първият любовен триъгълник.
Умберто – пътуващият от държава в държава, фен на Big Brother.
Цветан – може би най-обсъжданият играч, номиниран три от три пъти досега.
Кой от тях ще си тръгне утре решават зрителите.
Вече цяла седмица, зрителите и съквартирантите са свидетели на силните чувства между Георги и Таня.Флирта между красивото ромско момиче и софиянеца се задълбочава с всеки изминал ден. Тази нощ, след като повечето съквартиранти бяха вече заспали. Жоро и Таня прекараха доста време заедно на леглото на плейбоя, след дълги разговори за любовта, живота и всичко останало, точно преди Таня да тръгне към своята спалня. Георги се осмели и повика хубавицата от Алтимир. „Ела да те целуна” , последва дълга и страстна целувка. Тази целувка толкова развълнува Таня, че тя не заспа цяла нощ и заедно с Иванина и Вили обсъждаха създалата се ситуация. Двете съквартирантки живо се интересуваха, какво се случва с тяхната приятелка и Жоро. „Разказвай, какво стана” питаха те, а Таня мълчаливо се усмихваше. „Погали ли те по косата, а по коляното” интересуваше се Виолета. Таня , подскачаше, като влюбена ученичка на всеки такъв въпрос. „Не знам какво става, момичета, това не беше планувано” отговори тя накрая, а Иванина и Вили в един глас и казаха очевидното: „ Влюбена си”.
Кой ще си тръгне утре?
Ще остане ли Жоро в къщата, след предстоящия страшен съд.
Как ще се развият отношенията между него и Таня?
Всичко това и още много емоции, предстои да видим следващата седмица в четрите живи предавания на Big Brother 4. /БЛИЦ