Популярните благоевгадски тризначки се върнаха в града преди дни. След скандалния арест в Лондон преди две седмици на една от сестрите, Надежда, те се качиха самолета за България и се прибраха на родна земя.

Днес благоевградчанките Вяра и Надежда се разходиха из центъра, но изглеждаха доста угрижени. Едната от тях дори видимо е свалила килограми и се е вталила до неузнаваемост.

Според слухове това се дължи на стреса, покрай ареста на 5-ти октомври. Младата майка Любов обаче остана на острова, за да се грижи за дъщеричката си Виктория, пише struma.com. Припомняме, че Надежда прекара няколко часа зад решетките по обвинение, че е нападнала полицай в Кингстън, Великобритания. За случая съобщи самата тя в профила си в социалните мрежи.

В поста си Надежда се обърна за помощ към премиера Бойко Борисов и се оплака от отношението на британските служители на реда, както и от пренебрежителното отношение от страна на българския консул.

Според Хоуп, както самата тя се е прекръстила във фейсбук, това е "поръчкова агресия", а феновете и бяха възмутени от това, че не знае една думичка на английски.

И въпреки че в момент на афект Ндежда отрече да е българка, няколко дни след задържането тя и сестра и Вяра веднага си купиха билети за България, за да тешат мъките си сред роднини и приятели.