Сълзи от радост и вълнение заляха ефира на бТВ снощи. Първите шестима мъже от "Моята ТВ сватба" направиха атрактивни предложения за брак на своите половинки, които не успяха да скрият емоциите си и плакаха като малки деца. За жури и коментатори на случващото се Слави Трифонов бе поканил в студиото си Дони и Нети, с което двамата потвърдиха новината за тяхното събиране.
Първата двойка бяха Татяна и Илиян. Кандидат-женихът влезе в ролята на ловец, а неговата любима се оказа неговият най-успешен трофей.

Втори бяха майсторът на пици Розалин и 23-годишната Евгения. Специалният подарък, с който успя да трогне любимата си Роско, бе поканата му към Маргарита Хранова, която на живо в студиото поздрави със своя песен бъдещите младоженци.

Французинът Тома влезе в ролята на типичен аристократ и удари едно слово на любимия си език, след което призна, че е намерил щастието си в България в лицето на своята муза - Галя.

Безспорно обаче точките на вечерта обра 18-годишният Венелин, който разплака 30-годишната си изгора Царина. Под изпълнението на Куку бенд и Нели Петкова на песента на Софи Маринова "Остани", Венелин с бавна крачка и червена роза в ръка се отправи към плевенчанката, а публиката стана на крака, за да го аплодира. Царина не успя да скрие вълнението си и изригна в плач. Дори самият Дони обяви, че Венелин се е справил най-добре със задачата и ако му бил предложил на него - щял да приеме.

Сапьорът Красимир успя да "обезвреди" своята любима Мариета като бе заснел запис как скача с парашут и кацайки на земята разпъва плат с надпис "ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН"

Последни бяха 27-годишният Ивайло и 23-годишната Фотка. Футболният съдия покани бъдещата си съпруга на чаша бяло вино, докато в студиото влезе да им пее Наско от БТР.

Тази вечер ще бъдат представени другите 6 двойки, а накрая една от всичките 12 ще трябва да си замине. /БЛИЦ