Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предсрочно от затвора. Състав на Софийския градски съд реши да го освободи 17 дни по-рано, след като и администрацията е дала становище, че се е поправил зад решетките, съобщава Дарик радио.

Давидов излежава присъда от 10 месеца лишаване от свобода. Той се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и сключи споразумение с прокуратурата.

Тази вест е добре дошла за Софи Маринова, която преди време се ожали, че не е била с мъж от 7 месеца. Изпълнителката го заяви в предаването "Като две капки вода", където се изявяваше. Ромската перла се оплака, че не е получавала мъжки ласки от много месеци. По време на репетициите за превъплъщението й в образа на младата сензация Тита менторът на "Като две капки вода" Станимир Гъмов я попита от колко време не е правила секс. "От много, чакам Гринго да си дойде", ожали се тогава Софка. 

Припомняме, че Гринго бе задържан през септември миналата година, след като Асен Атанасов-Ариф разкри, че бил изнудван от непознати, които му искали 50 000 лева и заплашвали, че ако не получат парите, ще се саморазправят с него и семейството му.
Заедно с Давидов, тогава бе арестуван и Стефан Сливков. Според прокурорите Гринго е бил съучастник на Сливков. Той намерил сим карти и телефони и подучил Стефан как да води преговорите за парите.

Решението на съда задържаният да излезе от ареста не е окончателно.