Специалните гости в къщата на „ВИП Брадър” 3 ще участват благотворително в „Стани богат” осем поредни седмици в полза на всяка от една от каузите, съобщиха отрганизаторите на шоуто. Спечелените пари ще бъдат добавяни към сумата, натрупана за съответната кауза от седмицата. Специалните издания на „Стани богат” започват от утре и ще се излъчват веднъж седмично: петък, от 21.00 часа, след „ВИП Брадър” 3.
Румен Луканов, водещ на „Сделка или не”, е първият специален гост във „ВИП Брадър” 3, който ще седне на стола на богатството и ще играе за каузата „И те могат”. Със събраните средства ще се спомогне развиването на таланти на децата от домове за деца, лишени от родителски грижи.
Освен играта на специалните гости от „ВИП Брадър 3”, зрителите ще имат възможност да видят и реакциите на съквартирантите от Къщата, които ще гледат и коментират играта на своя гост за седмицата. Какви са техните реакции, шеги и закачки можете да видите всеки петък от 21.00 часа.
Телевизионната игра „Стани богат” през годините е подкрепяла най-различни благотворителни каузи, като за тях са играли някои от най-известните хора в България. Досега са събрани почти 1 милион лева за различни инициативи. /БЛИЦ