Скандална снимка на сина на Рени — Борис, обикаля мрежата. На нея певицата се е щракнала с двамата си сина, а по-големият от тях показва среден пръст на почитателите си, пише hotarena.net.
Младежът има собствен профил в социалните мрежи, където често качва фотоси, но никога досега с подобно неприлично съдържание. Самата Рени бе доста шокирана, когато научи за случилото се.

Борислав на Рени редовно публикува кадри с известната си майка. Този кадър обаче предизвика вълна от възмущения и гневни коментари от родители и хейтъри.


Не знаех, че Боби има такава снимка и тя е била публикувана в интернет. Ще поговоря с него по въпроса”,бе лаконична звездата. Изпълнителката не коментира как възпитава децата си, но едва ли ги учи на подобни жестове, смятат нейни фенове.

Всъщност наследникът на фолк звездата просто следва модата, наложена от Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад скандализира многократно с пикантни кадри в мрежата.

На част от тях тя се снима съблечена, а освен това повлече крак, като публикува кадри как облизва средни пръсти пред камерите, ходи през седмицата на дискотеки за възрастни и други подобни.

Палавницата също така демонстрира и други скандални изяви. Тя дори си пусна полугола снимка по халат, като обеща да се снима и без него, ако кадъра й събере над 30 000 лайка.