„Аз се чудя на самата себе си какво му харесах на това момченце тук до мен. Бях в период, в който имах нужда от точно такава среща и от точно такъв човек”. Това разказва шеговито водещата на „Бъди звезда” по БНТ 1 Нели Атанасова за приятеля си - актьора Александър Сано, по-известен с артистичния псевдоним Среброто от „Братя Мангасариян”.
Двамата ще са специални гости във "Вечерното шоу на Азис" по ТВ2 утре вечер.  Нели допълва, че винаги се забавлява, когато са заедно с Александър и че постоянно се смее в неговата компания. 

Оказва се, че чаровната ексгимнастичка и актьорът са заедно от осем месеца. „Двамата трябваше да бъдем водещи на едно предаване и режисьорът предложи преди старта да прекараме няколко дни заедно, за да се опознаем”, обяснява Среброто.


На въпроса на Азис колко е разликата във възрастта им, Нели отговаря, че на килограми са почти еднакви. Тя обяснява, че е голяма почитателка на Мадона и затова по неин образец си е избрала по-млад мъж.

„Нищо не иска от мен, затова я харесвам”, споделя пред Катето музикантът от „Братя Мангасариян” в отговор на питане дали са нужни много пари за жена като Нели. „Тази жена с фенер да я търсиш, друга като нея няма да се намери”, категоричен е Сашо Среброто, доволен от връзката си с една от най-сексапилните дами в родния тв ефир.

„Обеща ми някакви невъзможни неща, то си беше жива заплаха. Обеща ми 50-годишен семеен живот и осем деца. Ще ми вземе здравето”, доверява Нели пред Катето и Васко в какво й се врекъл нейният приятел при първата целувка. 
В духа на шеговития стил на Среброто двамата влюбени разказват, че не живеят заедно, а на палатка и че в секса е отгоре „този, който успее на нокаутира другия”. В момента Нели и Сашо търсят жилище за осемте деца, които планират да имат. Актьорът Александър Сано продължава да се занимава с музика, собственик е на продуцентски лейбъл и понеже е по-заможен, както сам споделя, спонсорира други музиканти.  „Обещал ми е да ме вкара във филмовата индустрия”, хвали се шеговито красивата водеща. /БЛИЦ