Всеки от зрителите на „Нова телевизия” може да изпита тръпката, позната само на участниците в „Страх”. Шоуто, което започва на 1 март, дава възможност на смелчаците да скачат с бънджи, да се спускат по „въжен тролей”, да се катерят по стена, да изпробват екстремна пързалка за ски и сноуборд скокове, съобщават от телевизията.
Всичко това ще бъде напълно безплатно от 28 февруари до 8 март на езерото Ариана. Съботите и неделите акцията „Изпитай „Страх” отблизо!” ще продължава от 12:00 до 21:00 ч., а в останалите дни – от 17:00 до 21:00 ч.
Всеки ден ще има демонстрации от професионалисти - сноубордисти и скиори, а промоутъри на шоуто ще канят хората да се изправят очи в очи със страха си, като най-дръзките ще бъдат възнаградени.
Своеобразен бонус ще получат всички, които гледат утре вечер водещия Наско Михайлов-NAS в „Господари на ефира”. Два дни преди премиерата зрителите първи ще видят ексклузивни кадри от българската версия на световноизвестното шоу.
Наско ще разкаже и повече подробности около проекта и това какво е да си водещ на подобно предаване. Тъй като и самият той е екстремна натура, ще научим кои от изпитанията вече е пробвал. Танев и Угрински пък ще върнат жеста със специална селекция от забавни видео материали с участието на Наско от предишни негови ТВ изяви.
Истински страх върлува и из коридорите на цялата „Нова телевизия”. Какво точно се случва, ще разберете в специално издание на „Страх”, което започва в 20:00 ч. в неделя – един час преди първия епизод на шоуто.
В едночасовата пародия ще видим познатите ни от „Господари на ефира” Албена Михова, Мария Игнатова и Рачков, Зуека, Вальо Танев и Угрински. Всички те ще влязат в ролите на популярни лица от „Нова телевизия”, за да покажат как ефирът „трепери”, но и да изпробват изпитания, които не влязоха в истинското шоу, защото никой не можа да ги издържи... Ще има и специално дискусионно студио с водещ Ники Кънчев – за и против „Страх”. /БЛИЦ