Актьорът Михаил Билалов се е уредил с апетитна заплата като лице на „Стани богат”. Джаро от „Под прикритие” се намести на стола на легендарната тв игра, а заплатата му за нея е около 5000 лева месечно. С това официално той става един от най-добре платените мъже в ефира, пише "Уикенд".
Шоуто, което дълги години се въртеше по Нова, стартира в първата половина на април по националната телевизия. Популярната викторина ще се излъчва три пъти седмично, а не два, както бе обявено първоначално, като записването за участие започна в края на февруари. Един от ключовите въпроси преди старта на шоуто бе кой ще е водещият му. За стола на мистър „Стани богат” се търсеше популярна личност с висока обща култура, която да е свързана с БНТ.

Припомняме, че преди броени дни избраният за креслото на водещия бе Димитър Павлов, но малко по-късно това се промени след появата на новия кандидат.

На кастинга се появиха Владо Пенев, Юлиян Вергов и дори Митко Павлов. Първите двама не успели да приемат условията, които от телевизията им предлагали. 

Михаил Билалов обаче не бил стреснат от предложението и заради статута си на любимец на зрителите с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „Под прикритие” веднага бил предпочетен пред Димитър Павлов. Друг претендент, Драго Чая, пък бил пренебрегнат заради твърде дългите години стаж на екрана на телевизията. Според програмните им планове те имали нужда от някой, който не бил така експлоатиран от камерите.