За три месеца в риалитито „Фермата“ помакът Нури се превърна в един от най-критикуваните играчи в състезанието. Според повечето му съфермери той е прикрит и лъже каква е целта на участието му в шоуто.

Въпреки че мюсюлманинът многократно заяви, че не играе, за да спечели голямата награда от 100 000 лева и че ако я вземе, ще я дари, думите му така и не успяха да убедят съфермерите му. Особено след като той се раздаваше максимално във всяка битка, в която участваше и това успя да го предпази от елиминационен дуел буквално до последната седмица преди финала.

Само с една СНИМКА Мира Добрева издаде голяма интимна тайна

Именно тактиката на Нури в шоуто беше тема на разговор между вокалиста на Д2 Дидо и емигранта Роман. Според рокаджията помакът играе играта много хитро и добре знае какво прави. Музикантът за пореден път заяви, че съфермерите му трябва да са наивни, ако си мислят, че Нури не преследва победата, предвид факта колко много се старае. „Виждаш този човек как играе. Вместо да си губиш времето и да анализираш дали е искрен или не, единственият ти полезен ход е да знаеш точно какъв противник имаш срещу себе си. Не съм си мислил дори за секунда, че Нури е безопасен и наивен човек. Напротив, имал съм най-много притеснения от него. И ако имам шанс, ще го отстрелям“, категоричен беше Дидо.

Съвсем скоро този шанс може и да му падне, защото във вътрешния дуел между Нури и Жоро тази вечер, нахъсаният IT търговец не успя да се пребори с помака. Нури остава в надпреварата за финала и нищо чудно да влезе в битка именно с Дидо, който така му е вдигнал мерника.