Една от най-интелигентните и нетипични фолк певици – Кали, е на път да влезе в поредна война в името на професията. Певицата признала пред приятели, че трудно приема правилата във фирмата „Пайнер“ и набира все по-голям гняв срещу установените там порядки. На Кали й се налагало да се съобразява с останалите си по-актуални колежки и нямала право да пуска нови песни, когато някоя от хитовите певици пусне ново парче. Път се давал най-вече на Преслава, Галена, Емануела, Джена и Фики.

Така продукцията на Кали събирала прах и чакала разрешението на продуцента да види бял свят.

За подобни практики в музикалните компании се говори отдавна. Кали съобщи преди 3 месеца, че има нова песен, която бе предвидено да зазвучи през лятото. Жежките дни са към края си, а новото й парче все още не е чуто от никого. За сметка на това неотдавна излезе поредната песен на Емануела и дуетът на Преслава и Джена, писа „Галерия“.

Кали можело да заснеме видеоклип само когато режисьорите не са заети с някое от топ имената в чалгата.

Тези несправедливости я вбесили. Тя вече е провела няколко разговора по темата с шефа на компанията Митко Димитров. Певицата се чувствала с основание пренебрегната, тъй като е сред емблематичните имена във веселия жанр.

Тя все още не обмисляла да напусне компанията, но запознати с нрава й са убедени, че тя ще успее да се пребори за правата си не само защото има дарба, но и характер да го направи.