Сценаристите на “Шоуто на Слави” Иво Сиромахов и Ивайло Вълчев бяха “арестувани” в понеделник сутрин. Те се оказаха затворени в асансора, на път за гостуването им в сутрешното шоу на Радио FM+ “Kofein!”. Двамата престояха на тясно около десетина минути, докато дойде помощ и ги освободи.
Въпросният асансьор не издържа на желанието на известните гости, журналисти и колеги, решили да поздравят лично водещите Тони и Сашо. Днес в ефир те посрещнаха втория рожден ден на сутрешното си предаване по FM+.

Още от ранни зори “частният случай” Владо Береану и съпругата му – Кака Лара изпълниха милион и първото желание на слушателите, като гостуваха в ефир. След тях ги последваха популярните братя – близнаци Деян и Дарин. Актьорите подариха по едно шоколадово яйце с пожеланието Тони и Сашо да продължават да бъдат най-готините сутрешни петли в ефира.

Водещите от bTV Ива Дойчинова и Богдана Трифонова също дойдоха на крака в студиото на “Kofein!”. Ива, която само преди ден се върна от Кот Д*Ивоар разказа зашеметяващи неща за африканската държава. След тях партито уважиха и Невена и Тома от “Music Idol”, Румънеца и Енчев, Елица и Стоян Янкулов, както и Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин.
Изненадите за двамата рожденници продължиха през целия ден. Стриптизьорка се появи внезапно в студиото и повиши температурите с горещ танц. Оказа се, че това е подарък от колегите от Радио Star FM.

Управляващият Директор на Emmis България Елена Кискинова пък подари на любимите си водещи тостер и черен хайвер. Така тя им пожела всяка сутрин да закусват като крале, докато водят най-забавното сутрешно шоу в ефира.
 Тони и Сашо водят своето сутрешно шоу “Kofein!” по Радио FM+. Те са единственият мъжки дует в ефира и печелят вниманието на най-много слушатели всяка сутрин между 6 и 10 ч. /Светлана Славкова, БЛИЦ