Светлана Гущерова публикува кадър в социалните мрежи, на който позира с новия цвят. Към снимката тя написа: "Напук на поверието, че когато една жена сменя цвета на косата, сменя и мъжа, аз станах брюнетка! Обичам те безкрайно", обясни се Гущерова за пореден път в любов на съпруга си.

Светлана и Християн Гущерови сключиха граждански брак на 1 юли, а навръх рождения ден на бизнесмена - 12 юли, вдигнаха пищна сватба в столичен хотел. След това двойката имаше възможност да се отдаде на романтичен меден месец, пише dir.bg

"Животът ми се промени много и към хубаво", сподели Светлана преди време в интервю.

Тогава те допълни:

"Вече имам семейството, за което винаги съм мечтала. Ако преди съм мислела предимно за себе си, сега вече мисля за двама. Бракът е нещо свещено, бракът е тайнство, за което трябва да се грижиш всеки ден, всяка минута".

Междувременно е редно да се отбележи, че напоследък много от родните звезди казват "сбогом" на русото и се прехвърлят към тъмната гама. Изключение не правят Златка Райкова, Тита и Гери-Никол. Все пак половинката на Благой Георгиев бе спипана от репортери на БЛИЦ в интимна обстановка с любимия си и то отново руса. Явно тъмния цвят е бил просто перука, с която да хвърли смут у феновете си.