Пладнешки обир беляза снощи пета годишнина на Фен ТВ. Нагли апаши задигнаха новичкото черно БМВ на Джордан за ужас на певеца , който узна за кражбата минути след сценичното си изпълнение, съобщава Нощен Труд. На всичко отгоре в колата се оказаха личната карта, хонорарът в евро , заработен в Испания, и ключовете за автомобила на колегата му Ерик. Блондинът, който е родом от Несебър, не познавал добре София, затова пристигнал за събитието в зала Универсиада заедно с Джордан.

"Добре че колата е на лизинг Веднага се свързах с шефовете на къщата, от която я взех, и те обещаха да се погрижат ", треперещ даваше обяснения пред колегите си зетят на Азис, който от няколко месеца върти любов с братовчедката на водещата Василка - Ася. С обърнати слепоочия и част от скалпа Джордан не успя обаче да събере овациите за новата визия, защото след инцидента леко му се стъжни, макар да се опитваше да се прави на корав. А и Ерик го тешеше с успокоението, че Бог ще им помогне и още на следващия ден ще намерят возилото. Иначе концертът си течеше като планински поток. Пет години - пет часа! Шоуто откри Deep Zone, а финалът бе запазен за Тони Стораро. По средата -всичките моми на АРА и Диапазон рекърдс, подкрепени от фолкдивите на братската компания Съни мюзик-София Маринова, Мира, Лияна и Нел. А за цвят завърналата се от турне в Америка, Десислава и Аксиния, чиято грива бе цъфнала като двукилограмова фризура, направата на която й отне близо час.
Най-голям интерес сред феновете, кибичещи за автографи, предизвика Алисия. Крехката блондинка с подели, че тези дни снима клип , а в края на месеца отлита за Англия с двамата си мъже-бебока и футболиста. Тя единствена вдигна на крака залата, появявайки се с четирима от професионалните танцьори в Денсинг старс. /БЛИЦ