Актуалната любовница на Слави Трифонов - Натали Трифонова, яхна жесток „баварец“. Новата синоптична на Би Ти Ви успя да събере погледите на колегите си, паркирайки пред сградата на телевизията чисто ново БМВ за 60 000 лева, твърди "Таблоид". 
Най-изкусителната водеща обаче не е изработила „бавареца“ с къртовски труд, а го е получила като подарък от Слави Трифонов. Познанството на Натали и Слави далеч не е от вчера. Още преди 5 години Трифонова стиснала ръката на Дългия по време на кастинг за риалитито му „Танцувай с мен“. Тогава Слави не й обърнал внимание, защото любовта му с Мартина била в подем. 

След старта на Наталия в ефира на Би Ти Ви обаче Слави се присетил, че има телефона й и побързал да й се обади. Наталия приела офертата и започнала регулярни срещи с водещия.Наталия прекарала нощта на рождения си ден в компанията на учиндолеца. Първо събрала близки в ресторант, след което изфучала към дома на Слави. Макар и прясно обвързани Трифонов се показал доста щедър към съблазнителката, давайки й ключовете за нов автомобил по случай рождения й ден. Досущ като в романтичните фирми подаръкът за 60 бона бил паркиран в гаража на Трифонов опакован като пакет с червени панделки. 

Хора от обкръжението на Слави говорят, че шефът им е сериозно хлътнал по младата старлетка. Телевизионерите вече ги кръстили семейство „Трифонови“ заради съвпадение на фамилиите, а и като намек, че не е невъзможно старият ерген Слави най-сетне да се прежали за брак.