Имало едно време в Холивуд" няма да приключи пътя си към сърцата на киноманите дори и след като прожекциите му паднат от големия екран. Заявка за това даде Брад Пит, в чийто персонаж - каскадьора Клиф Буут, зрителите се влюбиха още в първите пет минути от лентата, пише "Монитор"

По думите му, не след дълго "Имало едно време в Холивуд" ще направи отново премиера. Този път обаче на малък екран и под формата на минисериал.

Макар че не дава категоричен отговор дали преработката на заглавието вече е започнала, Пит е уверен, че Тарантино ще продължи традицията, която започна по-рано тази година с "Омразната осморка".

Става дума именно за превръщането й в сериал от четири епизода, които бяха излъчени по Netflix.

"Доста е вълнуваща тази идея", споделя актьорът пред The New York Times, като потвърждава, че режисьорът вече е обсъждал идеята с него и Леонардо ди Каприо.

Самият филм е с продължителност от близо 3 часа. Към вече представените сцени обаче се очаква, че ще бъдат добавени и заснетите кадри, които не са успели да "влязат" във финалния вариант на лентата.

Предполага се, че минисериалът ще даде отговор и на един от най-любопитните въпроси на зрителите, а именно: "Наистина ли Клиф Буут (Пит) е убил съпругата си?". Въпреки че такива обвинения се хвърлят по негов адрес във филма, зрителят така и не видя потвърждаването (или отричането) на тези слухове.