19-годишната певица разпуска с приятелки в култовия курорт Слънчев бряг. През уикенда Тита бе засечена от папараци на бийч парти на фона на морските вълни.

По-интересното обаче е, че всички наоколо останаха с пръст в уста, след като красавицата се съблече и остана само по бански. Присъстващите не можеха да повярват какво невиждано изящество се крие под оскъдните секси парчета бански.
С вдигането на градусите, стартира и сезонът на дините – любимият период на редица мъже, които обичат да плакнат окото, радвайки се на даровите момичета, каквато се оказа и Тита, пише "Флагман".

19-годишната девойка от Силистра е известна с факта, че явно има комплекс от огромния си бюст и всячески се опитва да скрие даровете си от Бог. Факт, който забелязохме дори и в шоуто за имитации „Като две капки вода”, където певицата се чудеше как да укроти „напращелите” си форми и умело избягваше камерите.

Тита се пусна по гащички, а зад гърба й застана... (СНИМКА)

За радост на всички мъже в клуба , Тита този път нямаше как да остане облечена на 30-градусовата жега и реши да нагорещи още повече всички около себе си с впечатляваща гръдна обиколка.За разлика от всички силиконки, които през това лято ще позират по морето, Тита може да се похвали с пищен, напълно естествен бюст, достоен за ревност от всяка пайнерка, легнала под ножа и хвърлила луди пари за операции. Някои критици дори коментират, че гърдите на младата певица няма да спрат да растат и е възможно скоро да й причини здравословни проблеми.
Горнището на банския на сочната блондинка бе само от две парчета плат и връзка, която да придържа формите й. Нежният плат бе изпънат до пръсване и едва удържаше природните дадености на певицата