Захари Бахаров се оплака във Фейсбук, че го ударил ток на път за Петрич. Това станало в сряда, а той разказа за случката в четвъртък във видеодневник за лятното турне на театрална трупа „Трите мечки”, която актьорът създаде с колегите си Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Злополуката станала на влизане в града.
„Даже не ме хвана, а направо си ме преби. Няма Иво Андонов, няма турне. Токът си бие”, оплака се той във видеото и показа жицата, която му е причинила удара. Отначало помислил, че Юлиан го е ритнал, но впоследствие разбрал какво се е случило. Вероятно става дума за електрически пастир - устройство, което задържа домашните животни в рамките на определено място или пази крадците извън него.
 
Само за едно денонощие видеото събра около 100 хил. гледания, близо 5 хил. харесвания и 600 коментара.
 
Това не е единственият куриоз, който се случва на тримата актьори по време на пътуването им между градовете. Карайки към Пловдив, те се натъкнали на стадо крави на магистралата. Забравили си личните карти в един от хотелите, а след като ги спрял полицай за проверка, се оказало, че шофьорът на групата - Юлиан, няма книжка.