Календар в ограничена серия “REFLECTIONS” с монохромна фотография представиха Expose Models и Creative Hall Visual-Art-Studio. Календарът носи името Reflections, чийто превод може да се интерпретира по два начина - “отражение” или “размисъл”. В композицията на всяка страница е вплетено различно по форма, големина и символика огледало, с различни отражения в него, а на гърба й има кадри от мейкинга, обясняват издателите.
Всички, взели участие в създаването на календара пристигнаха с ръчно изработени спортни автомобили от марката Wiesmann и луксозни лимузини, предоставени от А2 Automobile и преминаха снощи по червен килим пред входа на хотел Dedeman Princess Sofia.
Премиерата на „Reflections” беше отпразнувана с ревю „Reflections на живо” - моделите на Expose Models представиха тоалети на дизайнера Евгени Петков, заснети в самия календар. Също така бе представено ревю на модна къща Gizia и Andrews Fashion заедно с изключителните бижута със скъпоценни камъни на Marco Giovanni от Ital Gold. Гостите на партито се насладиха на изпълненията на Аксиния и група Expose.
По време на премиерата бяха представени две фотосесии - за World Class Health Academy, тренирайки на фитнес уреди, участва Кристина Димитрова, победителка на световните финали “Show me your Sloggi 2007”; за фотосесията „Kiss My Irish” на Clontarf Irish Whiskey участваха модели настанени в приятна обстановка, специално аранжирана за случая.
Премиерата приключи с фотосесия, заснета от Ивайло Станев и Ивомир Пешев от CREATIVE HALL за Marco Giovanni и Gizia с участието на лицата на EXPOSE MODELS - Диана Великова, Аксиния Ченкова, Юлия Юревич, Зара Димитрова, Гери Дончева, и Диана Иванчева, участничка в тазгодишните финали на конкурса Top Model Of The World. /БЛИЦ