Миналият четвъртък се разигра поредна инфарктна ситуация в Hell's Kitchen. Тогава 24-годишната Веселина Стоянова сподели пред шеф Ангелов, че не се чувства добре. Той също констатира, че тя е много бледа и не изглежда добре. Попита я дали лекари са я прегледали, а тя му каза, че е минала преглед, а медиците искали да я карат по спешност в болница, тъй като имат съмнения за апендицит. "Няма нищо по-важно от здравето ти и затова няма да готвиш, а отиваш да се лекуваш", подкрепи я шеф Ангелов и лично й помогна да се качи в линейката.В днешния епизод на кулинарното предаване шеф Ангелов разкри какво е състоянието на Веселина.

"Чух се с лекарите, от болницата, в която е. Казаха, че се възстановява. Въпреки това бяха категорични, че тя не може да продължи участието си. Веси ви праща поздрави", каза шеф Ангелов на останалите участници.

БЛИЦ припомня, че това е поредна инфарктна ситуация в Hell's Kitchen. Още в първия епизод на предаването трима от участниците влязох по спешност в болница. Малко след това се разбра какво се е случило с тях.

Коя е Веселина Стоянова?

24-годишната Веселина е работила в Чикаго. В момента работи като готвач студена кухня в ресторант в София. Определя себе си като притеснителна, позитивна, с чувство за хумор. Мечтата й е да бъде шеф със звезда Мишлен.