Ивана съвсем е залиняла и с всеки изминал ден е все по-слаба. Певицата на народа публикува снимки в социалната мрежа на които се вижда ударното й вталяване, пише столичен ежедневник.
Според слуховете, причината за него е мъката по Митьо Очите, който още кръстосва болниците и не може да оздравее след стрелбата срещу него. Гангстерът е голямата любов на фолкаджийката и това не е тайна за никого. От мъка по Митьо айтозлийката не слагала и залък в устата си, карала единствено на кафета. 

„Пие поне по 5-6 кафета на ден. Свалила е към 30 кила. Първите 20 бяха с диета и глад, а сега няма никакъв апетит”, коментираха нейни близки. Отделно Ивана провокира любопитството на своите почитатели в социалната мрежа, като подсказа, че й предстои горещо лято с нови проекти. „Супер година и успешна седмица на всички, а ние вече сме в студиото” -  написа тя и разкри, че това лято отново ще пусне нов музикален албум. 

Фолк звездата работи едновременно по няколко мелодии. Заедно с това ще бъдат заснети и видеоклипове към песните, но не иска да издава подробности.