Топмоделът на агенция Евромоделс Цвети Разложка вече година не може да се справи със здравословните проблеми, които я сполетяха по време на участието й в шоуто Сървайвър 2. Това признава тя в интервю за БГТВ-предаването „Часът на блондинките”.
През последните дни красавицата всяка сутрин е във Военна болница където с физиотерапия на очите лекарите се опитват да я спасят от наложителната иначе операция.
„Очите ми започнаха да се подуват още след връщането ми в България от острова миналото лято. Оказа се, че от мръсния въздух са се запушили очните жлези и се получава възпаление. Тогава лекарите се справиха с отоците, но сега отново проблемът се възобнови”, споделя пред водещата на шоуто Патриция Кирилова Цвети Разложка. И разказва за стомашните проблеми, които са й останали от сървайвърската авантюра, как се е превърнала почти в скелет заради непоносимите условия там и как са я вдигнали на крака с инжекции, след като е припаднала на излизане от пещерата.

Блондинката Цвети за първи път споделя и за патилата си като модел още от първите й стъпки през 1994 г. Заради обучението си – тя е дипломирана социоложка и заради любимия си мъж, преди 10 години тя напуска подума, за да се завърне на него триумфално днес.
„Избрах да работя с Евромоделс, тъй като там се чувствам наистина модел и никой не ме ангажира с дейност на компаньонка. Както ми се случи в една друга агенция, където бях само за два дни.
Там директно ми казаха: Можеш да изкарваш много пари, ако те пращаме за компания на богати мъже. Така ще ти осигуряваме и повече ангажименти”. Бях много разочарована. Тогава ставаше дума за 400-500 лева, а сега чуху че са смъкнали на 200-300 в зависимост дали има титла момичето, разкрива още сенцазии хулавизата, която стана любимка на дизайнерите на Форум българска мода в Свети Влас. Цвети ще бъде и звезда на модното шоу по време на най-лъскавото ВИП-парти за годината – яхтената презентация в Созопол в края на август, организирана от ПР-агенция VIP COMMUNICATION.
Вижте интервюто в четвъртък след полунощ , в събота от 16 часа по сателитния канал БГТВ, както и он лайн в Нетера тв на адрес: https://www.neterra.tv/bg/show. /БЛИЦ