Лора Крумова изпаднала в дълбока секретност. Водещата не щяла да чуе за бившият си колега Георги Коритаров, който й е приписван за любовник, твърди електронното издание  hotarena.net.

Коритаров искал само да й се обади с поздрав за Новата година.

Колегите й журналисти от Нова телевизия разбрали, че е прекратила всякакви отношения с легендарния водещ. Стигнали до това заключение тъй като Жоро през последните няколко седмици се опитвал да се свърже с нея. А тя отклонявала обажданията. Като красноречиво му давала да разбере, че нямат общи теми за разговор.

Според близки до русата тв звезда да прекрати всякакви контакти с Коритаров бил виновен приятелят й Сотир. Който я ревнувал безумно от устатия журналист.

Инструкторът по сърф и баща на първородното й момченце смятал, че не трябва да поддържа контакти с бившия си. Сотир не възприемал аферата й с такъв възрастен мъж.

Лора била омагьосана от ума и интелекта на легендарния водещ. А не от външния му вид, твърдят слуховете.

Водещата на „Комбина” до сега никога не е признавала, че е била интимна с колегата си. Но пък в интервю е споменавала, че партньорството с Георги Коритаров на екран било едно от най-инфарктните й преживявания.

Поставени под изстрелите на зрителите, чрез директния телефон екранната двойка от онова време чули най-невероятните твърдения за себе се, спомня си преживяванията от едно време Лора Крумова.