Убиват Джеймс Бонд в предстоящия „Смъртта може да почака“.

Това твърди „Скрийн рант“, но си оставя и вратичка, че има вероятност краят на участието на Даниъл Кргейг като агент 007 да не завърши с неговата смърт.


Според изданието, заснети са няколко варианта на финала на филма, чиято премиера вече няколко пъти бе отлагана, но за последно е насрочена на 31 март догодина.

Един от тях е убийството на Бонд и колкото повече отлагали премиерата, толкова повече имало вероятност именно то да се случи на екран.

Смята се, че ако героят на Крейг бъде убит, то по-лесно ще може да бъде въведен нов актьор в ролята на 007.

Както „Телеграф“ писа, новият агент най-вероятно ще бъде игран от Том Харди, но това също още не е официално обявено.

Кю

Има вероятност една от другите възлови роли, на Кю - умника, който изобретява всякакви джаджи и ги дава на агентите, също да бъде играна от нов актьор в бъдещ филм.

В момента тя е поверена на Бен Уишоу. Различни движения за равноправие обаче поискаха тази роля да бъде дадена на жена или на някой с по-нетрадиционна сексуална ориентация.

Досега са я играли все хетеросексуални мъже и от гей движенията смятат, че това трябва да се промени.

Освен това Бен Уишоу и Том Харди били еднотипни актьори и публиката нямало да ги различава кой е Бонд и кой е Кю.

В последните два и в предстоящия „Смъртта може да почака“ Уишоу играе Кю. Преди това образът бе даван на доста възрастни актьори.

Чакане

Що се отнася до Даниъл Крейг, то сега за пети път ще бъде в ролята на Бонд. Всеизвестно е желанието му още преди „Смъртта може да почака“ да прекрати тази роля за себе си. Но продуцентите го убедиха да се снима и в този, 25-и поред филм.

След това започна дългата поредица с преместване на датата заради пандемията.

Последно премиерата е насрочена за края на март догодина, като този път продуцентите обещават това да е финалната дата и да не бъде променяна дори заради пандемията.

Киноексперти обаче смятат, че ще има поне още едно преместване за по-топло време.

От MGM обаче обявиха, че се били договорили да пуснат филма по стрийминг платформи и съобразили кино премиерата да е няколко месеца преди онлайн и тв пускането на екшъна.