С идването на коледните празници едни от най-актуалните имена в шоубизнеса разказаха за спомените си от Коледа, пише "Телеграф".
Ани Хоанг

Моите родители живеят в блок, всяка година Дядо Коледа чукаше на вратата, оставяше подаръка и бягаше. Не успях да го хвана и това е, споделя фолк певицата Ани Хоанг. 

Деси Димитрова

Моето семейство живееше в Гърция. Бяха наели Дядо Коледа, който да ме изненада. Не бях толкова мъничка, съмнявах се, че добрият старец съществува и изведнъж го видях на прага. Няма да забравя колко бях щастлива. Беше като в приказките. Получих огромна кукла която се движеше сама, такива нямаше в България. Звучи смешно, но тогава повярвах в него, той стоеше пред мен, споделя Деси, която още пази куклата. 

Златка Димитрова

Баща ми се направи на Дядо Коледа, беше влязъл в комбина с майка ми. Спомням си, че тя тропаше на прозореца, а аз бягах към вратата. Чувалът стоеше на терасата, помня подаръците бяха страхотно опаковани. Бях малка и всичко това беше като сън, подариха ми кукла с две плитки, същата, която исках, споделя Злати.

Кали

При мен имаше Дядо Мраз. Истината е, че Бъдни вечер е моят любим празник. Най-големият подарък за мен е, че всички, които обичам, все още сядат на масата, нека сме живи и здрави, пожелава си певицата. 

Мегз

„Бях в Англия със скъп човек, полетите закъсняваха и изведнъж разбрахме, че ще празнуваме на летището, чакайки. Знаех, че няма как да се приберем в България и започнах да виня другарчето си, всеки ме познава – такава съм. Исках да направя нещо, да обърна света, а той обърна куфарите. Бяха два огромни куфара. Не знам откъде беше взел бяла покривка, отиде и купи храна от близкия магазин, запали свещ и каза „ще празнуваме тук, споделя Мегз.

Ася Капчикова

„Помня, че оставях писмото с желанията под елхата, а на сутринта го нямаше. Не вярвах в Дядо Коледа, знаех, че някой се преоблича, но въпреки това коремът ми се свиваше. Не вярвах в него, но всяка година пишех писма и, исках микрофон и уокмен със слушалки, беше модерно, споделя Капчикова.