60-годишният китарист Иван Лечев си е опънал бръчките, призна самият той. Музикантът се е подложил на тази процедура преди 5 години, но възнамерява в скоро време да я повторим, пише "Телеграф".
Лечев си върнал младежкото лице с известния хипоски метод, създаден и патентован през 1997г. от спортния физиолог Норберт Еггер. У нас тя му е направена от актрисата Евелина Борисова, звезда от сериала „Седем часа разлика“, която е последователка на метода у нас. Ефектът на терапията се постига чрез манипулиране на кръвна циркулация на лицето чрез мобилизиране на кръвния ток и засилване на мастни киселини от проблемните области.

Иван Лечев има пластична операция на лицето си още от соцвреме. Докато е бил в казармата е преживял пожар. Спасил го човек, който го завил с палатка. Затова се получава така че лицето ми е с 20 години по-младо от тялото. Това обаче не му пречи да ходи на различни подмладяващи процедури. Тялото пък тренира с различни диети. По два пъти в годината спира да пие алкохол, както и не яде картофи и хляб. У дома си прави комплекс от упражнения. Зимата кара ски, лятото плува. Духа му пък поддържа 17-години по-младата му четвърта съпруга – Жени Александрова.