Виктор Николев изревнува за гостуването на премиера Бойко Борисов в конкурентната bTV. Водещият на "Здравей, България" уж на шега помоли имитаторът на министър-председателя Ненчо Балабанов да ги компенсира.
"Ама какво да компенсирам. То вече е минало, ама нищо", заяви Балабанов неподготвен. Той веднага обаче успя да влезе в образа "Какво, искате да кажа, какво съм говорил преди малко, т.е. да обощя ли? Не, няма да го сторя, ще ви кажа друго, кога ще е концертът на Нова тв", поде имитаторът, рекламирайки бъдещото събитие на телевизията, на което ще бъдат представени всички предавания и филми, които ще се въртят през новия сезон.

Балабанов бе в студиото с красивата Мария Игнатова. Двамата ще бъдат водещи в новото риалити, което стартира в ефира "Пееш или лъжеш". По време на разговора за шоуто и концертът, който предстои, стана ясно, че в него ще вземат участие всички водещи от ефира на Нова тв. Виктор Николаев обаче се завайка, че все още не знае какво ще представи. "Опитай да свириш на чаши, или ще е много комично или ще се получи добре", посъветва го Балабанов.