По време на снимките на новото видео на Цецо Елвиса и Даниела Златанова - “Пристрастени”, съвсем случайно презрамката на роклята на сексапилната певица паднала и пред камерата на режисьора Васко Стефанов блеснала нейната разголена гръд. При монтажа на клипа, екипът единодушно се съгласил, че инцидентно създалата се сцена трябва да влезе във финалната версия на видеото при монтажа, заради спонтанната реакция на двамата артисти в създалата се некомфортна ситуация.
Даниела продължила да пее и да танцува пред камерата, без да забележи, че гърдата и е напълно разголена. Цецо пък бил притворил очи, вживян напълно в пеенето си, а когато ги отворил, останал шокиран от внезапно разкрилата се пред погледа му гола плът на красивата му партньорка. Без да губи време, Елвиса хладнокръвно се заел собственоръчно да намества деколтето на роклята на Даниела обратно на мястото му.
Целият екип после дълго се шегувал, забавлявлявайки се от сърце със създалата се ситуация.
Тази и още спонтанни сцени от задкулисния процес на мейкинга на видеото, са включени във видеоклипа към парчето “Пристрастени”, след като английската версия на песента “ I’m lost without you” по текст на звездата от “4- 2 Family” Майк Джонсън се завъртя успешно в българския ефир. Автор на аранжимента и музиката на парчето е JuraTon, познат повече като Любо Савов от Deep Zone Project, а текста е на Мариела Нейкова - съпругата на Цецо, чиято дебютна стихосбирка “Ангелизация” е вече готова и предстои скоро да бъде представена на официална промоция./БЛИЦ