В ранни зори спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев успя да шашардиса водещият на сутрешния блок на телевизията Антон Хекимян. Цветан Цветанов има футболен двойник. Това става ясно от анализ от днешния брой на вестник "Стандарт".

Хекимян награби най-сексапилните си колежки от bTV, но една от тях шокира всички с визията си (СНИМКИ)

"Видях те сутринта при прегледа на печата как казваш за това сравнение. Ами ето ти го - Клаудио Джентиле. Той е легендарен защитник на Италия и Ювентус и от него проплакаха мнозина. Скъса фланелката на Зико, а след един мач с Аржентина каза, че Марадона не го интересува, защото футболът не е игра за балерини. Стана световен шампион с Италия", каза Бакърджиев.

А ето и сравнението на Цветанов с Джентиле в статията на "Стандарт":

Цецо Джентиле винаги готов да влезе с бутонките

Цветан Цветанов може да се сравни само с Клаудио Джентиле, бруталният защитник на Ювентус и Италия от 70-те и 80-те години. Бранителят с прозвище Либийската хрътка, който обичаше да причинява болка и винаги играеше на ръба. Клаудио наричаше презрително аржентинския гений Марадона „смешен плачко” и „балерина”, а бразилската звезда Зико показваше синините и скъсаната фланелка след персоналната опека на Клаудио в шампионския рейд на „адзурите” през 1982 г. Всеки опит на президента да атакува ГЕРБ се посреща с мълниеносна контра от бившия МВР шеф и колекционер на часовници за изборни победи.  А когато няма вълнуваща реплика, просто за пореден път пита Радев да си каже за социално слабите му спонсори за президентската кампания. Или небрежно подмята, че държавният глава просто завижда на международните успехи на Борисов".